Tuesday, 5 March 2013

Wah..really dah tahun 2013!!!!!!!!!!

         Seriuosly dah masuk tahun 2013. dah hampir suku tahun dah. jangan nak kelentonglah baru masuk bulan 3. hehehe.....dan tak sangka jugak aku telah berjaya menhgabiskan saat Gems aku di Mersing ri tu. banyak kenangan2 manis, pahit, tawar, masin dan masam sepanjang aku berda disana. dan banyak jugak bende baru yang aku belajar daripada situ. dapat kenal kawan2 baru, dapat kenal orang2 baru, dapat kenal tempat baru dan dapt jalan2. sebenarnya banyak bende yang aku nak kongsikan pasal aktivit aku di Gems tu dulu. tapi masa tu aku tekder berukband ni so susah lah nak selalu update blog aku ni. lama kot aku tak update. last ri tu before aku nak gerak g Mersing. aku kene tunggu adik aku pos berukband barulah boleh update banyak bende. hehehehe.........................

        Dan kini aku telah berada di alam pekerjaan....ermm..ermm..boleh dikatakan di alam pekerjaan lah.hehehe. baru inter lah. lepas habis je kursus hari tu aku dapat intern kat Revongen, BSTM subang jaya, selangor. mak aii...jauh gak tu....patutnye aku bawah department IT tapi aku telah ditarik ke department yang tak pernah aku jangka aku akan melaluinya iaitu department purchasing.huhuhu.sadis betul. tapi aku kene biasakan diri dengan benda baru jugak. sekurang2nya aku dah ade pengalaman dalam bidang purchasing. senanglah  nak cari kije lepas ni. mudah2han...

     Alamak, dah pukul 1..kejap lagi mesti manager aku masuk. nnti sambung lagi la ye..

No comments:

Post a Comment