Thursday, 15 December 2011

Bile hati dan perasaan kacau bilau....

latihan industri tinggal tak kurang dari sebulan je..pasni tamat lah sudah aku berkhidmat untuk pejabat kolej 15 upm. Dan tamatlah pengajian aku dlm bacelor matematik pengkomputera.

tapi saat nak tunggu aku tamat ni, pelbagai cabara,dugaan,perasaan terpaksa aku hadapi. mujurlah jugak laporang aku dah disiapkan. so, lega la sikit rasa hati ni.

tapi, tetiba plak aku dapat lagi satu tugasan baru. wat sistem status untuk pelajar kolej 15 upm ni. aduhai....sempat ker ni. blank da otak aku ni. nak mintak tolong saper ni. kawan2, HELP ME. aku risau tak sempat nak siapkan.

mujurlah jugak sistem yang aku buat ni hampi same dengan sistem yang fatyn buat. skang aku tgh tunggu email source code sistem tu dr fatyn. dapat je nnti, aku terus explore. aku dah x boleh lengah2 lagi ni. takut x sempat jer ni.

tension giler aku ri ni tau. plak tu ketensenan bertambah ketahap x boleh nk blah..balik bilik tetiba aircond dlm bilik x berfungsi. aduhai..sabar2..betul2 menguji kesabaran aku lah...aku rase mcm nak hempuk je suis aircond tu. berhangin btollah..time cmni, time aku tgh panaslah die na rosak..sabo je la.mujurlah jugak bilik aku tu sejuk malam2...sabar..semua tu dugaan untuk aku.

lagi satu hal....aku tak beli lagi tiket balik batu pahat minggu depan. aduhai....matilah aku berebut ngan budak2 upm nak balik study week ni. alahai..lemah betol lah...belum campur budak-budak ukm lagi. mintak-mintak tiket balik ader la lagi. jap lagi aku naik bus, naik train p bts. kalau ader rezeki aku, ader lah tiket balik tu...

KALAU TAK.............................................................:(

No comments:

Post a Comment