Tuesday, 6 December 2011

Alahai Omak!!!!

Alahai Omak Ko......

sedang aku bermalas-malasan di opis, aku terima satu panggilan yang tidak dikenali...nak tau saper???
supervisor aku da...cik zati...tanya bile aku nak email report LI kat die...alamak...bukan die nak 15/12 ke??
aku pun wat relaks la..rupe2nye die nak 1st week of this month...aduhai....

da siap da pun report aku tu..tinggal nak antar je...tapi aku rase mcm kureng la report aku tu..aku pun xtau nape...nmpk mcm sikit sangat....kalau nak diikutkan format, report x lebih dari 20 muka surat. so, okey la report aku sekarang ni....lebih lagi tau....

biar la cik zati sendiri tengok report aku tu...cek grammar aku yang tunggang langgang tu.....haii....member2 aku lain cmne la gamaknya ye...da siap ke idok report dorang tu....

alahai omak ko......

No comments:

Post a Comment