Wednesday, 14 February 2018

Blog Cik CT tak leh nak access..TT

1st entry for a new year 2018. Lame giler x hapdate blog ni sampai aku dah tak leh nak sign in blog aku ni weii..Stress mak nak oiii..

Nasiblah pkai phone ni boleh pulak. Ape lah password blog aku ni ye??? Hishh..stress..Tenang yus. jangan gelabah. leh tu sat lagi.

Oh ya. esok seluruh mereka yang berbangsa cina akan menyambut Tahun Baru Cina. Opismate aku yg chinese pun masing2 dah start cuti. Boss bagi kami balik hari ni pukul 3 petang. Yeehaa...Bonus pun dah masuk. Masyukklahh. Hahaha...

Malam ni aku balik kg johor. mak ayah aku pun dah bising bile nak balik. Hehehe. Aku balik ngan Faz dan Ismail. Camne lab peel ismail dalam bas nnti ek. Harapnye janganlah mengarok. Hehehe..

Arghh...aku masih stress sbb x dpt nak access blog aku kat pC. Banyak bende nak hapdate ni tau...

Chaiyokk yus...!!!

No comments:

Post a Comment