Friday, 6 November 2015

Cuti Deepavali

Warghhh...mengantuknye..cepatlah sampai rumah...nak landing atas katil..lame Cik CT x balik kampung....

Now, Cik CT dalam bas Maju ni..balik cuti Deepavali..Orang lain yang sambut Deepavali,orang lain plak yang teruja..hahaha...untunglah duk Malaysia ni. Banyak naww cutinye..cuti raya..cuti tahun baru cina..cuti deepavali..cuti krismas..tu saje dah cuti perayaan kat Malaysia ni.. Belum ditambah cuti-cuti lain...Huntunglahhh.....hahahahaha....

Cik CT kat kampung sampai hari selasa je. Hari selasa dah gerak balik KL. Giler ko nak cuti lama-lama. Dah lah cuti annual Cik Ct ni memang cukup-cukup sampai bulan 12 je nnti. Alahaii..x sabarnye nak sampai rumah. Dah lame x balik kampung. Last balik kampung ritu pun time raya haji. Pastu Cik CT dah tak balik kampung lagi dah. Bulan 12 ni sah-sah x balik kampung dah. Cik CT dah ade plan ngan kengkawan rumah nak p penang melawat farah plak. Turn kami la pulakkan nk naik penang. Lagipun Aisyah dah minta cuti awal-awal dah. Kang x jadi kecian plak minah tu. Hahahahaha..

Okay lah..Cik CT nak sambung tido lagi. La ni baru sampai muar. In sha Allah, dalam satu jam setengah lagi sampai lah Merlong. Ayahanda tersayang yg akan amik Cik CT nnti. Alaa..depan kampung jer..hehehe...

Okay...daaaa....zzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment