Wednesday, 5 April 2017

Review : Jwanita (Draft)

Malam semalam Cik CT dan teman serumah , Alin dan Norma sepakat nak tengok movie seram "JWANITA". Gigih Cik CT minta Alin downloadkan movie ni untuk Cik CT. Malam sebelum tu Alin dah bagi dah external hardisk die tuk Cik CT copy movie ni tapi hampeh je bile si Alin ni x download complete movie ni. So, tak dapat la nengok citer ni malam tu. Alin janji akan download lagi sekali dan akhirnya malam semalam kitorang dapat tengok movie "JWANITA" ni. Yahooo....

JWANITA ialah filem seram yang dilakonkan oleh pelakon cantik Malaysia iaitu Maya Karin sebagai teraju utama dan dibantu juga oleh beberapa orang pelakon tanah air kita seperti Christina Suzanne Stockstils, Bront Palare dan juga Marsha Milan London.

Berkisar tentang seorang perempuan yang psiko

Cik CT review lah sikit yer filem ni base on ape yang Cik CT rasa...........

********************************************************************************

Aikk Cik CT?? Dah tak rasa apa-apa ke tu?
Lame beno tergantungya review Jwanita ni ha...
Aku kalau blank memang tak sambung dah menulis. Tunggu nak karang ayat tu bukan main lama lagi. 

So, perlukah aku tengok sekali lagi movie ni????

Elehhh..hari tu tengok ngan Noma & Alin, kau boleh tengok celah jari jer kan. Plak tu ade ke patut suruh si Norma ceritakan semula movie tu. Adoiyaiii..Tak faham betul anak Pak Sarip ni. Kata suka tengok citer seram, tapi bile dah tengok, tengok celah jari je. Sabo jer lah...

Next, aku buat review semula movie ni. Apa-apa pun, movie ni boleh tahan scary jugaklah. More to thriller. Bunuh-bunuh. Darah banyak. Eeeuwwww...



No comments:

Post a Comment