Tuesday, 4 December 2012

Program GEMS

     Minggu ni minggu last kat umah...kat kampung. hari Ahad ni aku bertolak ke Mersing untuk mengikuti Program GEMS SL1M di Hotel Seri Malaysia selama dua bulan. Akhirnya aku join jugak GEMS ni. dulu dapat jugak. kat Terengganu. Tapi aku tak pergi sebab masa terlalu suntuk masa tu nk berkemas. Dulu Sham yang ajak. Yang ni Hanis ajak join. So, nanti aku g ngan Hanis lah. Nasib baik jugak ada Hanis.....

     Hari ahad ni family aku antar aku nanti ke sana. Hanis pun ikut sekali. Follow dari belakang. Dia tak tahu jalan ke sana. mane ade haighway lagi pun. ikut jalan kampung je. boleh aje kalau aku g ngan Hanis je. aku tunjuk jalan. tapi Hanis kata dia tak berani. sebab jalan dia agak sunyi. so, kalau ayah ade tak kisah. so, hari Ahad ni Hanis mai umah aku. dia dari umah abang dia kat Pontian tu.

     Nampaknya boleh family aku balik kampung belah mak aku. sukalah adik-adik aku tu. dapat balik kampung. nanti aku nak ajak Hanis datang kampung aku kat Endau tu. hehehe. nasib baiklah jugak Hanis bawa kereta. senang sikit nak kemana-mana kan.

    mudah-mudahan bile aku join program ni dapatlah jugak aku sesuatu yang berguna. Bosan lah duk umah macam ni. Tak buat pape pun. kalau join program ni terbukaklah juga minda aku ni kan. harap-harap aku akan seronok di sana. dapat belajar sesuatu yang baru dan juga dapat ramai kawan-kawan baru. hehehe....

     okey lah...kalau ade gamba2 nanti aku upload lah...jumpa lagi nanti...


                                           yang kiri sekali, yang comel-comel tu Hanis lah...


                        raya tahun ni...tu lah rumah nenek aku kat Endau..kitorang adik beradik baru                 
                                                                      sampai...hehehe


No comments:

Post a Comment