Thursday, 4 June 2015

Bosannya Ombak Rindu.....

Serius aku x boleh terima cerita Ombak Rindu tu...Tak tahu la kenapa??? Belum sampai separuh aku da bosan tahap gaban...syok lagi nengok Ong Bak....hahaha....

Adoiyai...lawak plak aku bace balik entri aku yang x sempat nak dipost ni...hahaha...syok lagi nengok Ong Bak ye...seriously..memang aku tak pernah dapat nak habiskan movie ombak rindu ni tau..aku dah cube beberapa kali untuk habiskan movie ni tapi tak berjaya...aku bosan dengan jalan ceritanya...aku tak tahu lah kenapa..mayb sebab expectation aku terhadap movie ni sangat tinggi. aku mengharapkan jalan ceritanya same dan sebijik dengan apa yang ada dalam novel.

Memang tak mungkin lah..apa yang penonton harapkan dalam movie yang berdurasi 1 jam setengah ni. Mana nak sempat shoot semua scene yang ada dalam novel tu. Lainlah kalau diadaptasi ke drama bersiri...tahan lah jugak...Tapi apa-apa pun aku memang tak pernah tahu ending movie ombak rindu lakonan Maya Karin dengan Aaron Aziz ni walaupun aku tahu ending dalam novel. hehehe....Aku pun jadi pelik awat lah member-member aku boleh menangis berlinang air mata tengok movie ni...aku tengok macam takde perasaan. boleh plak aku kate.."ohhh, cerita ni sangat membosankan" Nasiblah jugak aku tak tengok kat wayang. kalau tak memang aku blah awal lah...macam aku tengok movie Maggie dengan Aisyah malam semalam kat One City. mengantok giler...menyesal plak aku tengok. Baik layan kartun, Dino Time...hahaha

Nasib ko lah cik ct faiross oiiii.....................
Kite layan sikit lah trailer Ombak Rindu ni yang aku kata meebosankan ni...padahal cerita ni dah lama habis main kat pawagam nun...hahaha

No comments:

Post a Comment