Friday, 12 December 2014

Jalan-jalan makan angin ke Penang & Kedah (Trip 2)

Pada hari yang sama selepas attend wedding Watif kami singgah sat kat area kawasan kampung sini..Ya Allah..cantiknye la hai suasana kat sini..Alhmadulillah, waktu kejadian hari sangat-sangatlah baik..cerah je..tak hujan langsung....Aku suka sangat kawasan bendang kat Kedah ni..cantiknye...Kedah kan memang dikenali sebagai negeri jelapang padi...banyak kawasan sawah padi...sejuk mata memandanh..hijau je...

So, kitorang dengan ayu berbaju kurungnye dan aku berjubah bagainya singgah lah sat selfie dekat sawah bendang ni...kan betol kitorang ni memang suka ambil gambar tau.....Park sat kereta kat tepi bendang tu..so, apalagi..sesi gediks-gediks bermulalah....Ini hasil tangkapan kitorang waktu tu...


Walaupun cuaca sangat terik waktu tu, gigih juga pose depan kamera...sepet-sepet mata dibuatnye...


Gambar ni aku suka..gambar ni kat Haiza yang ambil...elok je pokok tu jadi center..hahaha....dengan berlatar belakangkan warna hijau sawah padi..gambar ni nampak menarik...betol tak???hahaha



Yang ni aku yang snap...hahaha..risau benonye kitorang kalau jatuh kat dalam bendang tu.. tak pasal-pasal balik rumah berlencun satu badan..mujur tak jatuh...


Pokok kat belakang memang jadi subject kitorang selain sawah bendang kat belakang tu...


Gambar ni pun aku suka....tapi nampak aku berisi sikit lah pkai jubah ni..


Model drees Hanna Bella katenye...


Kak Haiza memang pandai snap gambar lah...semua gambar yang die snap cantik-cantik...dapat kat aku hancur lebur jadinye...

Kan.....

Selfie berempat....


Apa agaknye yang direnungkan tu....





;

Apa-apa pun satu trip yang sangat menyeronokkan dan menghiburkan..wpun masa yang terlalu singkat..tak dapat nak jalan ke mane-mane sangat namun saat bersama kami berempat amatlah berharga....Terima kasih akak-akak semua....:)

No comments:

Post a Comment