Monday, 25 August 2014

Raya Revongen Corporation 2014

Sabtu ri tu company buat jamuan hari raya. Buat hari Sabtu coz hari tu waktu bekerja. Separuh hari je kijennye. Dari pukul 8.30 smpai pukul 1. Bapaklah bosan bile kije ari Sabtu ni. Serius tak tahu nak buat apa and punyelah asyik bebeno tengok jam..Bile lah nak pukul 1 ni. Terasa lame wei berbanding hari-hari biasa....

Jamuan tu start pukul 11.30 sampailah pukul 1 ptg. Kak Eza dan Hezuani yang setelkan semuanya. Kitorang bagi je la duit. Ari tu kitorang dijamukan dengan nasi tomato, sate ayam dan daging, kuih muih dan kek secret recipe. Siap ade kek bagai. Aku just melantak sate je..Nasi tomato tak makan...malu katenye..hahahaha...tak lah...sebab apa tak makan sebab perut buat hal la plak time tu. Sebu semacam je. tu yang tak makan pun...ruginye la hai...

Ni ha gambar-gambar yang sempat di ambil semasa hari kejadian.
Tukang amik gambarnya si Hafiz, budak sales.

 Masing-masing sedang mencedok juadah.....Makan jangan tak makan....

 Amboi.....

 Mulut penuh dengan sate ayam dan daging....

 Siap boleh duduk lagi tu kak Siti Finance...Kerusi tak cukup katenye....


Ni CEO Revongen, Mr Law dan isterinya, Ms Foo....

 3 orang kuat Finance....
 Budak-budak lab Reszon

 Budak-budak lab tissu culture...geng aku ni...

 Di akhir majlis...sempat tu amik gambo....

 Keke Selamat Hari Raya Revongen 2014...Banana coklat from secret recipe...Aiii..Terliur lah plak....Balik kije ni singgah sat lah beli chocolate indulgence....

Antara orang kuat majlis ni...

Itu aje lah gambo yang aku rase nak download..banyak lagi gambonye..tp malaslah pulak..cukup lah...So, aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014..Maaf Zahir Batin...
InshaAllah, jumpe plak di majlis hari raya company tahun depan....InshaAllah.....


No comments:

Post a Comment