Tuesday, 12 May 2015

Sakinya Tuh Di Sini!!!!

Sedihnya rasa hati ini
Salam perkenalan yang dihulur
Disambut dengan kehambaran dan kedinginan

Teramat pedih rasanya hati ini
Bagaikan kesakitan yang sudah lama tidak di rasai
Kini kembali menyebakkan ulu hati

Rasa sakitnya sama seperti yang dirasakan
Pabila bersama seorang insan yang pernah dikenali dulu

Mengapa rasa itu perlu hadir lagi
Diri ini bukan sesiapa pada dirinya
Dan dia juga bukan sesiapa pada diri ini

Bukannya meminta lebih
Hanya ikatan persahabatan yang diinginkan

Tidak mengapalah...
Jika huluran perkenalan
Bagaikan dipandag seperti angin lalu
Diri ini redha
Diri ini pasrah
Cukuplah setakat ini
Tiada lagi selepas ini........

Sakitnya tuh disini.....




Hahahhaha....

Apa yang ko mengarut ni Yus.....(suara hati berkata-kata)

Hahaha...Tak lah uoollss..saje iiooollsss ni gediks2 kat opis ni...Bos kat belakang half day katenye...padahal bos kat depan ade ni ha...Kalau die tahu ape staff die buat ni, mahu geleng kepala dia...silap2 dapat warning letter...Hahaha...

Eh..eh..ni Yus tau..iiooollss akan siapkan kerje dulu sebelum ioolllss buat kerje2 melagho seperti di atas ni...Hahaha...

Okay lah...penatlah pulak nak beriioollss ..beruuoollss ni...

Sakinya tuh disini...Best tak lagu yang didendangkan oleh penyanyi yang berasal dari Indonesia ni??
Asik kan...Hahaha...

Woii..ape motip entri ni skang...(suara hati bersuara nyaring..suara hati dah mula panas tu...)

Actually, 3 minggu yang lalu..hati ini terasa amat lah pedih sekali..bagaikan orang putus cinta rasanya...padahal bukan putus cinta pun tapi salam persahabatan yang dihulur tak diterima...salam perkenalan kene reject...direct pulak tu....kasihan kan...huhuhu...sedihnya bila orang yang disana tu macam tak sudi je nak berkawan dengan orang yang disini...Bukanlah orang disini minta lebih pun...tak minta pun nak jadi pakwe ke...suami ke..just nak berkawan je pun...Poyo gile lah orang yang di sana tu...eeeeee...sakit plak hati orang yang disini....

Tapi apa-apa pun orang yang disini dah boleh move on dah...Takpelah kalau orang yang di sana tu tak mahu berkawan dengan orang yang disini....Orang yang disini carilah kawan-kawan yang lain....huhuhu..Sedih dan pasrah bunyinye kan...Hahaha...

Adoiiyaii...

Motip entri ni..lagi sekali..(suara hati still lagi tak paham-paham)
Just nak luahkan dan tulis apa yang dirasa aje...Hahahaha.....

Bubye..bubye...Assalamualaikum...:)

Krreeekk..Krreeekkk.....

No comments:

Post a Comment