Sunday, 28 September 2014

Taman Botani, Putrajaya

Assalamualaikum....

En3 kali ni nak post and story pasal cerita 2-3 bulan yang lepas...Time kak dayah nak amik jubah konvo UiTM die. Lame da kot..hahaha..Baru nak post...

Tak silap dan tak lupe la..kitorang pegi photoshoot pre-grad kak dayah pada bulan 5 ri tu. Kitorang pergi ber4 je..Aku, watif, kak Hanis dan kk dayah sendiri. Yang lain ade hal masin-masing. SO, dorang tak dapat nk ikut. Kitorng pegi ari Sabtu. Bertolak awal sikit. Pagilah..Best kalau jalan-jalan pagi2 ni. tak la panas sangat kan..hikhik..

 Kitorang decide nk photoshoot kat Taman Botani, Putrajaya.. First time tau aku masuk situ sepanjang aku duk KL ni. Mulanya nak juga kitorang book basikal tapi basikal plak banyak yang rosak. Nak naik tram plak officer yg handle tak de. Yang nk bawk tram tu pun takde..Aikk..tak kije ke dorang tu??Padahal weekend tu. Ramai orang.

Takpe pe la kitorang jalan kaki je la...Best jugak..dapat keluar peluh kan..hahaha....

Kite layan dulu gambo2 yang sempat di snap waktu tu...Kitorang serumah ni memang kaki gambo dan juga kaki berjalan..hahaha...

 Ni kat bridge yg sebelum nak masuk lagi kedalam kawasan Taman Botani.

 Yang tengah tu la kak dayah. Yang diraikan...





 Sempat lagi melompat tu...

 And sempat lagi main chak-chak..


 Cantik tak view belakang tu...





 Ade macam kat oversea tak..hahaha.. tak yah g oversea..kat Malaysia pun ade tempat2 yang cantik ni...
 Kitorang sempat jugak singgah di Bangunan Morroco...


Best..rase nak pergi lagi je. Tapi kalau nak pergi lagi, nak ajak satu rumah semua. Boleh g main basikal sesam..jogging sesama...Taman Botani Putrajaya adalah tempatnye..Yeah....


No comments:

Post a Comment