Sunday, 19 February 2012

sengaja melepaskan peluang???????????

di atas adlh tajuk entry untuk ari ini...ari pertama aku dirumah sewa adik aku faz.....paper pun..aku nak citer dulu pasal kedatangan aku ke rumah adik aku di jb ni....

saje da ubah angin..bosan plak duk kat umah..asik gaduh jer ngan adik lelaki aku tu..adik aku ker???hihihi...lebih kurang seminggu la kot aku stay umah adik aku ni...kalau aku x tahan, esok lusa jugak aku blah dr sini..hahaha....bosan la plak duduk kat sini..yer la..lonely..sorang2..alone....kalau duk kat umah dapat mkn sedap..huhuhu..nak balik lah..hahaha...

berbalik pada kedtgn aku ke jb...aku smpi jb dlm pukul 5 lebih..tapi x terus balik umah..terus g opis adik aku..die nak siapkan koje die..leceh benonye koje die ni..tp cukup simple..senang yang amat senang.. tp melecehkan...nk kene tulis tu..nak kene tulis ni..nak tampal tu..nak tampal ni...leceh..plak tu sume die kene buat..nasib baik lah aku ader..bolehlah aku tolong sikit2...dapat buat part time pun kire orait jugak..hahaha..tu faz tengah tanya pada kakk opis die kot2 nak guna budak part time..huhuhu...boleh jugak..dapat lah 600 sebulan..saper nk bgkan..hihihi

key la..berbalik pada entry aku di atas..adakah aku sudah melepaskan satu peluang job???sebenonye aku dapat interview positio sale exec kat company mikroville..company IT..company tempat hawa kerja..hawa la yang recommendkan tp x sangka dapat la plak kan...huhuhu...tapi bile da dibincangakan dengan hawa aku tolak nk p interview tu..huhuhu..atas sebb yang rasional dan relevan..aper sebbnyer biarlah aku dan hawa yang tau..huhuhu...

honestly jugak aku nebes kot bile dapat tau semalam..aku da x senang duduk langsung wei....da la plak tu x dapat contact hawa...memang macm cacing kepanasan aku ni...x leh nk dduk senang..tp bile da dapat bercakap ngan hawa tu, aku rase lega sikit...maybe bukan rezeki aku kat mikroville tanpa aku mencubenye..hihihi..maybe rezeki aku di tempat lain mungkin....hihihihi..

aper la aku nk buat kat umah faz ni...lapo la..pagi td aku da makan nasi..jap lagi maybe aku turun bawah masak meggi jer la...faz pun xtau balik kul bper la ni..aku lapo..kalau kat umah mesti dapat makan sodap2 kan..huhuhu..rindu nak balik....

key la...cukup takat disini dulu..jap lagi aku sambung balik..maybe malam ni...hehehe...
daaaa,,,,,,,,

No comments:

Post a Comment