Saturday, 25 February 2012

nak balik kg daa...

nak balik kampung da esok..hihihi..balik la dulu.rindu kat umah la.rindu nak makan sedap2 tau..kat sini makan x best sgt...huhuhu...esok petang lina antar balik ke bustand larkin..sampai pontian ayah or ateh amik aku..hehehe...next 2 week aku dtg lagi la...hihihi

byank da tempat aku apply tuk keje ni..macam2..aku mintak kat jobstreet n jobshop uitm.....tgah dlm process..aku kene selalu g cc la ni nnti..nak arap gune broadband kat kg tu memang x la..lagipun penggunaan ternet aku ni da over the limit..hahaha..x sempt nak habis donlod citer sunshine angel..tinggal lagi 10 episod je..xper la..aku donlod minggu depan..pas bayar duit broadband ni nnati..aku smbung la balik mendonlod...hehehe

malam ni nak wat pe ek??kalau lina balik awal katenye nk g city square..nak g beli tutty fruty..hihihi..nak merasa..x penah rase tau...nengok la kalau lina balik awal malam nanti..kalau x esok jer la g..huhuhu..kalau sempt jalan2 pasar karat kejap la..hihihi...next 2 week nk dtg ngan ateh la..die tengah cuti sekolah kan so boleh la bwk die..ader gak teman aku kat umah ni..hehehe...lina pun da bayar P1 die..so ateh leh gune P1 die..hehehe..same2 leh online...

okey la...daa....

No comments:

Post a Comment