Thursday, 7 February 2019

Virtual Run 2019 : Run To The Moon

yeehaa!!! Medal Run To The Moon dah sampai dah. Sampai pagi tadi benonye, tapi pelik awat tak de sape panggil aku. Rupe-rupenye uncle Bala yang ambil dan simpankan untuk aku. Dia ingat aku tak datang opis hari ni.


Comel je medal nye. Ade 3 koleksi medal untuk dikumpul sebenarnya. Run To The Moon salah satunya. Fee cume RM35. Penghantaran adalah percuma dan aku dapat jugak sticker dan keychain. Hari tu aku join 3KM jer. Berjaya buat dalam masa 29 minit. Aku buat sebelum nak balik raya cina hari tu. Aku berlari kat taman hutan bandar ni jer.

Next virtual run aku Winter virtual run. Tapi buat 5KM sebelum 12 Feb ni. Esok atau weekend ni aku kene tamatkan larian. Aku sekarang rajin sokmo join virtual run ni. Heehhehe...Okay lah, pembakar semangat katenye.






No comments:

Post a Comment