Friday, 14 September 2018

Celebrating Mr. Law's 50 Years Old Birthday_14.9.2018

Happy Birthday our Big Boss, Mr Law Eng Lim....

Hari ni, 14 September 2018 hari lahir boss besar Revongen Corporation Center. Jangan tak tahu boss kitorang ni dah masuk umur 50 tahun dah. Tapi style, gaya die macam orang muda-muda.
Hahaha..Ber'jean' bagai okay. Memang tak nampak macam orang umur 50 dah.

Moga Mr Law sentiasa terus success dalam apa yang dia nak ceburi. Hopefully, anak-anak syarikat di bawah Revongen juga terus berkembang maju. Dapat lah kitorang merasa bonus lebih sikit next year. Kah!Kah!Kah!.

Kitorang just sambut birthday Mr Law dengan potong-potong kek. Nyanyi beramai-ramai lagu birthday, sedikit ucapan dar Mr Law sehinggalah acara tiup lilin  dan makan kek. Yang paling bestnye, Mr Law belanja kitorang apa yang kitorang nak kat Polownia Cafe tu. Apalagi, janganlah lepaskan peluang, orang dah nak belanja kan..so, order jer lah. Bila lagi...Hahaha...

So, tengok jer lah gambo-gambo yang sempat kak Eza snap sepanjang acara potong kek berlaku tadi.


Antara orang kuat yang menjayakan majlis.


Mr Law agak surprise lah jugak staff-staff die celebrate birthday die. Hehehe


Apa gamaknye yang Mr Law hajatkan tu ek!! Keuntungan yang berlipat ganda untuk Revongen mungkin....Hehehe


Tak sah kalau Mr Law tak bagi sedikit ucapan kalau kitorang ade apa-apa majlis. Pastinya isi ucapan beliau adalah harapan seluruh warga Revongen berusaha memajukan syarikat dengan keuntungan yang berlipat ganda. Hehehe


Antara yang memeriahkan lagi suasana di Powlonia Cafe


Sudah semestinya gadis-gadis ini...




Khusyuk masing-masing dengar ucapan big boss...


Mr Law, potong kek tu duduk..Hahaha


Sedap bhai kek-kek ni...


Hahaha..Kesian Mirrah!! Baru nak enter frame tapi dah kene caras si PY..


Finance Team & PMP Team & HR Team


Team Global Haltech family photo pulak.


Team Halquest & Myhalmart



Team Halvec


Adoiii..budak ni!!





Our Barista, Moon...


Bos-bos Global Haltech

Happy birthday to the most amazing boss, supporter and guide! We wish you wonderfully happy birthday and years of tomorrows filled with prosperity and joy. 

No comments:

Post a Comment